Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Accident îngrozitor de autobuz în Bulgaria – 46 de morți

© AFP 2024 / NIKOLAY DOYCHINOVAutobuz în flăcări în Bulgaria
Autobuz în flăcări în Bulgaria - Sputnik Moldova, 1920, 23.11.2021
Abonare
Cel puțin 46 de oameni au murit într-un groaznic accident produs în Bulgaria, inclusiv 12 copii, autobuzul revenea din Turcia.
CHIȘINĂU, 23 nov – Sputnik. Potrivit ultimelor informații, numărul morților în teribilul accident de autobuz care a avut loc în Bulgaria a ajuns la 46, toți fiind cetățeni ai Macedoniei de Nord. Autobuzul, conform unor informații prealabile, se întorcea din Turcia.
Printre persoanele decedate sunt și 12 copii. Accidentul a avut loc în jurul orei locale 03.00, la kilometrul 31 al autostrăzii Sofia - Blagoevgrad. În urma acestuia, un autobuz a ars, potrivit agenției bulgare BGNES.
Autobuzul, care transporta 52 de persoane, a trecut granița cu Bulgaria seara. Printre morți se numără și unul dintre șoferii autobuzului.
Șapte persoane au supraviețuit - două femei și cinci bărbați. Toți supraviețuitorii au fost transportați la spital în stare gravă.
Accidentul, se presupune, s-ar fi putut produce din cauza ploii puternice, sau a faptului că șoferul ar fi adormit la volan.
Potrivit informațiilor, autocarul avea numere macedonene.
Fluxul de știri
0