Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un moldovean căutat de Interpol, extrădat din Cehia în Republica Moldova: Iată ce a comis

© Sputnik / Mihai CarausЗадержание
Задержание - Sputnik Moldova, 1920, 22.11.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Oamenii legii au venit cu detalii privind extrădarea unui conațional de-al nostru din Cehia în Republica Moldova. Iată ce a comis.
CHIȘINĂU, 22 nov – Sputnik. Un moldovean căutat de Interpol timp de un an a fost extrădat din Cehia în Republica Moldova.
Este vorba despre un bărbat de 37 de ani din satul Bulboaca, raionul Anenii Noi, care ar fi racolat mai mulți moldoveni pentru a munci în construcții, însă nu le achita integral salariile.
Potrivit Poliției, în anul 2017, individul, aflându-se în Cehia, ar fi racolat prin intermediul rețelelor de socializare mai mulți moldoveni pentru a munci în domeniul construcțiilor, promițându-le un salariu de peste o mie de euro lunar.
Odată ajunse în Cehia, victimele ar fi primit pentru cele trei luni lucrate doar o parte din bani. Mai mult, învinuitul le-a procurat bilete și i-a transportat în Republica Moldova fără a le achita restanța.
În urma acțiunilor comune ale polițiștilor moldoveni și a celor din Cehia, cu suportul BNC Interpol, bărbatul a fost reținut în Cehia și extrădat în Republica Moldova pe cale aeriană.
© Photo : Poliția Republicii MoldovaUn moldovean căutat de Interpol a fost extrădat din Cehia în Republica Moldova
Un moldovean căutat de Interpol a fost extrădat din Cehia în Republica Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 22.11.2021
Un moldovean căutat de Interpol a fost extrădat din Cehia în Republica Moldova
În data de 10 noiembrie, un alt moldovean a fost extrădat din Rusia după ce a fost dat în căutare internațională în anul 2017, fiind învinuit de săvârșirea unui furt în proporții deosebit de mari.
Bărbatul ar fi sustras dintr-un garaj din municipiul Chișinău bani în și bijuterii din aur, cauzând victimei un prejudiciu de aproximativ două milioane de lei.
cătușe, imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 10.11.2021
Societate
S-a ascuns 4 ani în Rusia, dar a fost găsit și extrădat: Ce a comis un moldovean
Fluxul de știri
0