Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Tragedie la Leova: Un tractor s-a răsturnat într-un șanț - Sunt victime

© Photo : Facebook / Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAIUn bărbat a murit după ce tractorul în care se afla s-a răsturnat într-un șanț la Leova
Un bărbat a murit după ce tractorul în care se afla s-a răsturnat într-un șanț la Leova - Sputnik Moldova, 1920, 22.11.2021
Abonare
Angajații IGSU au oferit detalii privind cazul din raionul Leova, unde un tractor s-a răsturnat într-un șanț.
CHIȘINĂU, 22 nov – Sputnik. Un bărbat a murit după ce tractorul în care se afla s-a răsturnat într-un șanț. Tragedia s-a întâmplat în această dimineață în apropierea localității Vozneseni din raionul Leova.
Potrivit unui comunicat emis de IGSU, salvatorii au fost informați că două persoane au rămas blocate în cabina autovehiculului agricol. Pentru a scoate victimele dintre fiarele tractorului a fost necesară intervenția salvatorilor, care au efectuat lucrări de descarcerare utilizând echipamentul specializat.
Din nefericire, angajații IGSU au extras corpul neînsuflețit al unuia dintre bărbații implicați în accident. Cealaltă victimă a fost scoasă în stare conștientă, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 80 de situații de risc.
Fluxul de știri
0