Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Președintele Rusiei Vladimir Putin s-a revaccinat împotriva COVID-19

© Sputnik / Mikhail Metzel / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 21.11.2021
Abonare
Președintele Federației Ruse Vladimir Putin s-a revaccinat împotriva coronavirusului.
CHIȘINĂU, 21 nov - Sputnik. Președintele rus Vladmir Putin a anunțat că a fost revaccinat împotriva coronavirusului cu „Sputnik Light”.
El a anunțat acest lucru la o întâlnire cu directorul adjunct al Centrului de Cercetare pentru Epidemiologie și Microbiologie Gamalei Denis Logunov.
"Astăzi, la recomandarea dumneavoastră și la recomandarea colegilor dumneavoastră, mi-am mi-am administrat încă un vaccin - „Sputnik Light”. Aceasta se numește revaccinare", a spus președintele Rusiei.
Vladimir Putin a ținut să precizeze că se simte bine. În plus, liderul rus s-a oferit să participe la un experiment privind utilizarea vaccinului nazal împotriva SARS-CoV-2. Logunov a menționat că Putin poate participa la experiment.
Președintele rus a menționat că comunică regulat cu conducerea Centrului și a subliniat importanța ședinței de astăzi.
„Avem ocazia să vorbim despre toate aceste subiecte care preocupă oamenii și să le prezentăm oamenilor noștri, cetățenilor noștri viziunea dumneavoastră despre ceea ce se întâmplă în țara noastră, să le spunem de ce este nevoie de această vaccinare, revaccinare, să vorbim despre rezultatele utilizării „Sputnik Light” în țara noastră și pentru străinătate”, a spus liderul rus.
Primăvara trecută, Putin a fost vaccinat împotriva COVID-19 cu două doze ale vaccinului „Sputnik V”.
Fluxul de știri
0