Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

În Capitală a fost inaugurat un scuar al tinerilor: Unde se află și ce poți face acolo

© Photo : Facebook / Iv CebanScuarul tinerilor de la Ciocana
Scuarul tinerilor de la Ciocana - Sputnik Moldova, 1920, 21.11.2021
Abonare
Un scuar al tinerilor a fost inaugurat în sectorul Ciocana al Capitalei.
CHIȘINĂU, 21 nov - Sputnik. Tinerii din Chișinău își pot da întâlnire și în scuarul inaugurat astăzi în sectorul Ciocana. Este vorba despre un teritoriu recent reamenajat și reprezintă o investiție realizată de către Primăria Chișinău prin intermediul Programului ,,Buget Civil Chișinău" ediția 2021, cu implicarea tinerilor din cadrul Centrului Municipal de Tineret.
Pentru deschiderea scuarului a fost nevoie de lucrări de amenajare a teritoriului cu bănci, gazon artificial, foișor, scenă, mese pentru tenis și spațiu pentru activități în aer liber. De asemenea, a fost renovat drumul din apropierea zonei de agrement.

„Sperăm ca acest spațiu să fie vizitat de mai mulți tineri și să fie folosit atât ca loc de recreere, cât și ca un loc de organizare a diferitor activități interactive”, a declarat primarul Ion Ceban la evenimentul de deschidere a scuarului.

Centrul municipal de tineret are cinci mii de beneficiari și este vizitat zilnic de aproximativ 50 de tineri. Primarul Ion Ceban a promis majorarea bugetului pentru tineri și pentru proiectele din domeniu.
 Înverzire, copaci, arbori, plantare copii  - Sputnik Moldova, 1920, 21.11.2021
Societate
Chișinăul din ce în ce mai verde: Mii de arbori au fost plantați
Fluxul de știri
0