Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: scriitoarea Tatiana Afanasie Crăciun, jurnalista Maria Dimineț, dublul medaliat cu aur, Daniel Moraru.
Două cărți noi și mai multe poezii traduse în limba rusă este rezultatul de ultimă oră a scriitoarei Tatiana Afanasie Crăciun care este invitata noastră din această dimineață. Cât de productivă a fost această perioadă pandemică, aflăm chiar de la ea. În semn de recunoștință pentru implicare și contribuție valoroasă în dezvoltarea proiectelor sociale în Republica Moldova, colega noastră, jurnalista de la Sputnik Moldova a devenit Ambasador al Faptelor Bune, titlu oferit de Asociația Fabrica de Fericire. Maria Dimineț este în această dimineață în studioul nostru! Echipa de juniori a Republicii Moldova înregistrează un rezultat istoric la Campionatul European de Armwrestling, însumând șase medalii de aur și una de bronz, plasând Republica Moldova în clasamentul pe națiuni pe locul 3, din 14 state participante.Invitatul nostrum este cel care a avut o performanța deosebită, dublul medaliat cu aur, Daniel Moraru din Orhei.
Fluxul de știri
0