Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident cu șapte morți în Grecia: Șoferul este din Moldova și transporta ilegal migranți

© Sputnik / Miroslav RotariAccident
Accident - Sputnik Moldova, 1920, 19.11.2021
Abonare
Un microbuz în care se aflau migranți ilegali a fost implicată într-un accident în Grecia, în timp ce șoferul, originar din Moldova, încerca să scape de urmărirea poliției.
CHIȘINĂU, 19 nov - Sputnik. Un grav accident rutier s-a produs în nordul Greciei. Șoferul unui microbuz a pierdut controlul vehiculului în timp ce încerca să se ascundă de polițiști. Mașina s-a izbit de un baldachin de pe carosabilul de pe autostrada Egnatia, conform ediției grecești „Protothema”.
Șoferul, originar din Moldova, se deplasa de la Komotini la Xanthi, transportând 14 migranți ilegali într-un microbuz. Ignorând cererea polițiștilor de a opri, a accelerat și a făcut o viraj brusc, provocând un accident.
În consecință, șapte persoane au murit pe loc, alte șase au fost grav rănite și au fost transportate la spitalul Komotini. Încă două persoane cu răni ușoare au fost internate într-o unitate medicală din Xanthi, menționează publicația.
Lovitura a fost atât de puternică încât mașina s-a transformat într-un morman de fiare. Pentru extragerea victimelor a fost nevoie de ajutorul salvatorilor.
Potrivit poliției, șoferul a transportat ilegal imigranți, scrie „Protothema”.
Acum se stabilește identitatea și cetățenia tuturor victimelor accidentelor rutiere.
Fluxul de știri
0