Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

LIVE - Deputații s-au întrunit în ședință plenară

Abonare
Deputații s-au întâlnit astăzi în ședință. Pe ordinea de zi sunt mai mult proiecte de legi importante, care urmează a fi dezbătute și votate.
Deputații urmează astăzi să examineze moțiunea simplă înaintată împotriva ministrului Sănătății, Ala Nemerenco.
Pe ordinea de zi a deputaților este inclusă și audierea raportului de activitate a CNA, pentru perioada ianuarie 2016 – 2021.
De asemenea, deputații vor examina proiectul de hotărâre privind numirea în funcția de membru al Curții de Conturi a candidaților Marina Covali și Petru Rotaru.
Pe ordinea de zi a mai fost inclus proiectul de lege privind compensarea cheltuielilor pentru consumul de gaz natural și energie termică în perioada rece a anului. La fel, deputații vor examina și două proiecte de hotărâre privind ratificarea unor acorduri în domeniul securității sociale dintre Republica Moldova și Italia, precum și cu Republica Elenă.
În lectura întâi, vor mai fi discutate proiecte de lege care prevăd modificări la Legea cu privire la ajutorul social și la Legea bugetului de stat pe anul 2021.
în lectură finală va fi examinat proiectul de lege pentru ratificarea Acordului de cooperare dintre Guvernul Republicii Moldova și Corporația Financiară Internațională, în vederea realizării celei de-a doua etape a proiectului ”Reforma climatului investițional în Republica Moldova”.
Fluxul de știri
0