Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova, 1920
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov: Kievul, cu povești de groază despre pericolul rusesc

© Photo : Russian Foreign Ministry / Trecere la banca de fotografiiSerghei Lavrov
Serghei Lavrov - Sputnik Moldova, 1920, 17.11.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Lavrov: Kievul, cu povești de groază despre pericolul rusesc și distrage atenția de la sabotarea înțelegerilor Minsk-2.
CHIȘINĂU, 17 nov - Sputnik. Regimul de la Kiev încearcă să distragă atenția de la cursul său de distrugere a acordurilor de la Minsk, provocând „tot felul de povești de groază” despre presupusa amenințare rusească. Acest lucru a fost anunțat miercuri la o conferință de presă a ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov.
„Faptul că guvernul ucrainean și personal președintele [Ucrainei Volodimir] Zelenski au luat cursul spre subminare a acordurile de la Minsk, sabotează tot ceea ce s-au angajat să îndeplinească și că, în același timp, profită de complicitatea deschisă a patronilor lor din Berlin, Paris și Bruxelles, după cum am înțeles, este, de asemenea, un fapt evident. Având în vedere problemele care există acum în Ucraina, vedem o dorință deschisă a regimului de la Kiev de a distrage atenția de la cursul îndreptat spre distrugerea Pachetului de măsuri de la Minsk, provocând tot felul de povești de groază, inclusiv amenințarea rusească”, a spus ministrul Lavrov, fiind citat de RIA Novosti.
Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, nu se oprește să provoace incidente în Donbass, în așteptarea asistenței din partea Occidentului. Acest lucru a fost anunțat miercuri de ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, la o conferință de presă.
„Este clar că Zelenski nu se oprește să provoace unele incidente în așteptarea că, așa cum a spus Ostap Bender, străinătatea ne va ajuta”, a spus Lavrov.
Fluxul de știri
0