Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cauți un loc de muncă bine plătit în Moldova? Iată unde se dă leafă de 50 de mii de lei

© Sputnik / Mihai Carausbani
bani - Sputnik Moldova, 1920, 16.11.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Salarii de până la 50 de mii de lei se propun pentru viitorii angajați. Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a publicat lista celor mai bine plătite locuri de muncă vacante.
CHIȘINĂU, 16 nov - Sputnik. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă bine plătit, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă îți propune o listă cu locurile de muncă vacante care ajung să fie plătite cu până la 50 de mii de lei.
Potrivit ANOFM, în prezent, se caută un director la o companie de cosmetică care își desfășoară activitatea în Chișinău. Pentru acest post vacant se propune un salariu între 30 și 50 de mii de lei. Un salariu de 20 de mii de lei ar putea ridica viitorul consultant în domeniul alimentației publice al unui complex turistic din satul Puhoi, raionul Ialoveni.
Între 15 și 20 de mii se oferă pentru trei mașiniști la excavator care vor activa la cariera de granit și pietriș din Soroca. Același salariu se propune și pentru un geodez care ar urma să activeze la o companie din Chișinău. Angajatorii susțin că toți candidații trebuie să aibă experiență în domeniu. Totodată, între 12 și 20 de mii de lei se oferă unui mecanic auto care va activa la o întreprindere din municipiul Chișinău.

„Asistența medicală prespitalicească și Spitalul clinic militar central din municipiul Chișinău sunt în căutare de 30 de medici cu sau fără experiență, care vor lucra în regim de urgență și vor acorda asistență bolnavilor. Medicii vor fi remunerați cu un salariu maxim de 17 mii 400 de lei”, a precizat ANOFM.

Gușan Dorina - Sputnik Moldova, 1920, 18.07.2021
Societate
Câți șomeri sunt în Moldova și cine sunt persoanele cu acest statut?
Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a precizat că locurile de muncă sunt valabile atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Aici puteți accesa lista cu toate posturile vacante și salariile propuse de angajatori.
Fluxul de știri
0