Vremea se răcește în această săptămână: Ce temperaturi vom avea astăzi

© Sputnik / Mihai CarausOameni in parc
Oameni in parc - Sputnik Moldova, 1920, 15.11.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Vremea de astăzi nu va fi foarte diferită de cea pe care am avut-o duminică. Maximele din termometre nu vor depăși 13 grade Celsius. Totuși, în următoarele zile, vremea se va răci.
CHIȘINĂU, 15 nov - Sputnik. Luni vremea în Moldova va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică înaltă. Cerul va fi variabil, iar precipitații nu sunt prognozate. Totuși, dimineața vom avea ceață slabă. Vântul va sufla din nord spre est, de la slab la moderat, conform prognozei meteo publicate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS).

Prognoza meteo în Moldova pentru 15 noiembrie - câte grade vor fi

Pe 15 noiembrie, noaptea au fost între 1 și 6 grade atât, iar ziua se așteaptă maxime între 8 și 13 grade Celsius.
Mai exact, în data de 15 noiembrie, în Chișinău și la Bălți vom avea temperaturi de până la 11 grade. În sudul Moldovei mercurul din termometre va oscila între 10 și 13 grade, iar în raioanele centrale 9 și 12 grade Celsius, se arată în prognoza meteo.

Prognoza meteo pentru Chișinău pe 15 noiembrie

Noaptea în Chișinău s-au înregistrat până la 6 grade Celsius, arată prognoza meteo. Pe timp de zi, temperaturile vor oscila între 9 și 11 grade. Cerul va fi variabil, iar dimineață se așteaptă ceață.

Prognoza meteo pentru Bălți pe 15 noiembrie

La Bălți, pe timp de zi se vor înregistra între 8 și 11 grade Celsius, arată prognoza meteo.

Prognoza meteo pentru mâine, 16 noiembrie

Marți, 16 noiembrie, nu se prevăd precipitații.
În nopțile de miercuri și marți vom avea minime de -8 grade Celsius. În respectivele zile și temperaturile diurne vor coborî, astfel că maximele nu vor trece de +7 grade Celsius. După iarăși vin câteva zile de vreme frumoasă.
© Screenshot / Serviciul Hidrometeorologic de StatTemperaturile diurne și nocturne în perioada 15-19 noiembrie.
Temperaturile diurne și nocturne în perioada 15-19 noiembrie.  - Sputnik Moldova, 1920, 14.11.2021
Temperaturile diurne și nocturne în perioada 15-19 noiembrie.
Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, pe 15 noiembrie 1969 a fost înregistrată temperatura de 20,8 grade Celsius, fiind consideră cea mai caldă zi de 15 noiembrie de la începutul măsurărilor termice, adică din 1886. Valoarea minimă din această zi a fost înregistrată în anul 1908 - atunci au fost -14,9 grade Celsius.
Fluxul de știri
0