Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Mitropolitul Ilarion speră că falsurile despre vaccinare vor fi pedepsite

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaPreședintele Departamentului pentru Relații Externe al Patriarhiei Moscovei, mitropolitul Ilarion (Alfeiev) de Volokolamsk
Președintele Departamentului pentru Relații Externe al Patriarhiei Moscovei, mitropolitul Ilarion (Alfeiev) de Volokolamsk - Sputnik Moldova, 1920, 14.11.2021
Abonare
Mitropolitul de Volokolamsk Ilarion de speră că în curând vor fi pedepsiți cei care lansează știri false despre vaccinare.
CHIȘINĂU, 14 nov - Sputnik. Președintele Departamentului pentru Relații Externe al Patriarhiei Moscovei, mitropolitul Ilarion (Alfeiev) de Volokolamsk, a spus că speră ca persoanele care răspândesc falsuri despre coronavirus și vaccinare să fie pedepsite corespunzător.
"În ceea ce privește răspândirea informațiilor false despre coronavirus, acesta este, desigur, un fenomen trist al vremurilor noastre. Sper ca cei care răspândesc informații false să fie pedepsiți în consecință", a spus el în cadrul emisiunii „Biserică și lumea” de la postul TV Rusia 24, fiind citat de RIA Novosti.
Anterior, mitropolitul a spus că credincioșii care susțin vaccinarea se bazează pe experiența de lungă durată a Bisericii Ortodoxe Ruse (ROC), în timp ce oponenții acesteia sunt în mare parte influențați de mituri.
Imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 26.08.2021
Rusia
O cunoscută actriță din Rusia s-a călugărit
Fluxul de știri
0