Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Terifiant: O tânără a căzut în gol de la etajul 14 al unui bloc - Ce spune Poliția

© Sputnik / Mihai CarausAcces interzis Politia
Acces interzis  Politia - Sputnik Moldova, 1920, 13.11.2021
Abonare
O tânără de 21 de ani a murit după ce a căzut în gol de la etajul 14 al unui bloc de locuit din Capitală.
CHIȘINĂU, 13 nov - Sputnik. Poliția anunță că a fost sesizată vineri seara, în jurul orei 22:50, despre faptul că pe strada Nicolae Testemițanu din Capitală, o tânără a căzut de la înălțime. La fața locului au mers oamenii legii pentru a documenta cazul.
Astfel, potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei Natalia Stati, oamenii legii au depistat mai multe bunuri ce îi aparțineau tinerii de 21 de ani la balconul comun de la etajul 14 al blocului de locuit. În urma investigațiilor, medicul legist nu a depistat urme de moarte violentă, cu excepția celor caracteristice căderii de la înălțime.
Oamenii legii au inițiat un proces penal pentru a stabili toate circumstanțele celor întâmplate. Totodată, Poliția urmează să investigheze dacă este vorba despre un suicid sau nu și ce ar fi făcut-o pe tânără să recurgă la acest gest, în cazul în care se va stabili că singură s-a aruncat în gol.
Жилой дом - Sputnik Moldova, 1920, 08.10.2021
Accidente
Un tânăr de 26 de ani a căzut de la etajul 14 al unui bloc aflat în construcție
Fluxul de știri
0