Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Geruri de crapă pietrele – Meteo pentru săptămâna viitoare

© Sputnik / Павел Львов / Accesați arhiva multimediaÎnghețuri
Înghețuri - Sputnik Moldova, 1920, 13.11.2021
Abonare
Mâine vom avea vreme frumoasă, cu temperaturi confortabile pentru a doua decadă a lunii noiembrie.
CHIȘINĂU, 13 nov - Sputnik. Pe 14 noiembrie vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică ridicată. Cerul va fi predominant noros, izolat vor cădea ploi slabe. Vântul va sufla din Sus-Est de la slab la moderat.
Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, temperatura aerului ziua va oscila între +8..+13 drade Celsius. În raioanele de nord se vor înregistra +8..+11 grade Celsius, în raioanele de centru +9..+12 grade Celsius, în raioanele de sud +10..+13 grade Celsius, în raioanele de est +9..+12 grade Celsius și în Capitală +9..+11 grade Celsius.
Temperaturi generoase vom avea și pe timp de noapte: minimele vor oscila între +3..+8 grade Celsius. Mai exact, în raioanele de nord vom avea +3..+6 grade Celsius, în raioanele de centru +4..+7 grade Celsius, în raioanele de sud +5..+8 grade Celsius, în raioanele de est +4..+6 grade Celsius și în Capitală +4..+6 grade Celsius.
Pe arii izolate, noaptea se va întinde ceață slabă.
Dar vremea aceasta se va mai menține până în ziua de luni, pentru că deja în nopțile de miercuri și marți vom avea minime de -8 grade Celsius. În respectivele zile și temperaturile diurne vor cobor, astfel că maximele nu vor trece de +7 grade Celsius. După iarăși vin câteva zile de vreme frumoasă.
© Screenshot / Serviciul Hidrometeorologic de StatTemperaturile diurne și nocturne în perioada 15-19 noiembrie.
Temperaturile diurne și nocturne în perioada 15-19 noiembrie.  - Sputnik Moldova, 1920, 13.11.2021
Temperaturile diurne și nocturne în perioada 15-19 noiembrie.
Fluxul de știri
0