Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un microbuz plin cu microbiști din Scoția a trecut ilegal frontiera cu Moldova

© Sputnik / Роберт Перри / Accesați arhiva multimediaScoțian
Scoțian - Sputnik Moldova, 1920, 12.11.2021
Abonare
Un microbuz plin cu microbiști din Scoția a trecut aseară frontiera cu Republica Moldova fără control.
CHIȘINĂU, 12 nov - Sputnik. Ofițerul de presă al Poliției de Frontieră Raisa Novițchi a confirmat pentru Sputnik Moldova că incidentul cu scoțienii s-a produs la punctul de trecere Leușeni-Albița.
Microbuzul a traversat ilegal granița cu Moldova în contextul în care astăzi la Chișinău, pe stadionul Zimbru, are loc meciul dintre selecționatele Moldovei și Scoției în preliminariile pentru Cambionatul Mondial la Fotbal.
„În punctul de trecere a frontierei Leușeni au loc lucrări de reparație, fapt ce îngreunează orientarea deplasării prin PTF. Astfel, la intrarea în punctul de trecere conducătorul auto a poziționat microbuzul pe direcția dedicată transportului marfar, fără a stopa la linia de control. Ulterior, a părăsit teritoriul punctului de trecere, cu deplasarea spre interiorul țării”, a menționat Raisa Novițchi.
Ofițerul de presă a precizat că în prezent se întreprind un șir de măsuri pentru identificarea microbuzului și a persoanelor care se aflau în el. Poliția de Frontieră a inițiat o anchetă de serviciu pentru a stabili toate circumstanțele ale acestui caz.
Fluxul de știri
0