Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Au fost prinși: cine sunt microbiștii care au trecut ilegal hotarul

© Photo : Facebook / Poliţia de FrontierăPoliția de Frontieră - Vama Leușeni
Poliția de Frontieră - Vama Leușeni - Sputnik Moldova, 1920, 12.11.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Poliția de Frontieră anunță că a fost depistat microbuzul și identificate șapte persoane care, prin eludarea controlului trecerii frontierei de stat, au ajuns în Republica Moldova.
Potrivit oamenilor legii, sunt cinci cetățeni ai Marii Britanii, un cetățean al SUA și șoferul - un cetățean român.
În cadrul măsurilor de cercetare și căutare, la Chișinău a fost stabilit hotelul unde s-au oprit persoanele, dar și alte locuri publice unde acestea s-au deplasat. Ulterior, microbuzul a fost identificat și oprit în trafic. Acum, mijlocul de transport și grupul de persoane se află la sediul IGPF pentru cercetările de rigoare. În dependență de circumstanțe și declarații se va stabili încadrarea juridică a faptei.
Amintim că astăzi, în jurul orei 01:40, conducătorul unui microbuz a trecut prin punctul de trecere a frontierei Leușeni, pe direcția dedicată transportului marfar, fără a stopa la linia de control. Acesta a intrat în Republica Moldova nefiind autorizată trecerea frontierei de stat. Totodată, conducerea Poliției de Frontieră a dispus inițierea unei anchete de serviciu în vederea elucidării celor întâmplate.
Fluxul de știri
0