Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ne așteaptă temperaturi de minus 8 grade: Iată de când

© Sputnik / OsmatescoРастения, покрытые инеем
Растения, покрытые инеем - Sputnik Moldova, 1920, 10.11.2021
Abonare
Prognoza meteo pentru următoarele zile în Chișinău și Bălți, precum și pe întreg teritoriu al Republicii Moldova.
CHIȘINĂU, 10 nov – Sputnik. În această noapte, în țară ne așteaptă temperaturi de până la -6 grade Celsius. Mâine, pe timp de zi va fi un pic mai cald. Maximele vor ajunge până la 15 grade Celsius. În Capitală noaptea va fi până la -3 grade, iar ziua până la 14 grade Celsius.

Prognoza meteo 12 - 17 noiembrie

Maximele termice vor scădea simțitor. Potrivit prognozei meteo prezentată de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, pe timp de noapte vom avea temperaturi între 0 și -8 grade Celsius, iar ziua mercurul din termometre va indica între 0 și 16 grade. Cerul va fi variabil, fără precipitații esențiale. O astfel de prognoză anunță meteorologii până în data de 17 noiembrie.

Prognoza meteo pentru astăzi, 10 noiembrie

Pentru astăzi sunt așteptate între 3 și 8 grade Celsius. Mai exact, în data de 10 noiembrie, în Chișinău și Bălți vom avea temperaturi de până la 6 grade. În sudul Moldovei mercurul din termometre va oscila între 6 și 8 grade, iar în raioanele centrale până la 6 grade Celsius, se arată în prognoza meteo.

Prognoza meteo pentru joi, 11 noiembrie

Joi, 11 noiembrie vom avea parte de temperaturi normale. Mercurul din termometre va urca până la 15 grade Celsius. Cerul va fi variabil, fără precipitații. Vântul va sufla slab la moderat.
toamna - Sputnik Moldova, 1920, 10.11.2021
Prognoza meteo pentru 10 noiembrie: Ce se întâmplă cu vremea astăzi
Fluxul de știri
0