Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident în Capitală: A intrat cu mașina în casa omului - VIDEO

© Sputnik / Mihai CarausМашина полиции
Машина полиции - Sputnik Moldova, 1920, 10.11.2021
Abonare
O mașină a ajuns pe scările unui imobil după ce a fost tamponată de o alta la o intersecție din Capitală.
CHIȘINĂU, 10 nov - Sputnik. Un accident rutier s-a produs în această dimineață la o intersecție din Capitală. Un automobil de model Volkswagen a ajuns pe scările unui imobil după ce a fost tamponat de un Renaut.
„La fata locului s-a deplasat un echipaj al secției documentare accidente rutiere al Poliției Chișinău. Ajunși la fața locului politiștii au stabilit că sunt implicate două automobile. Un Renaut condus de un șofer de 28 de ani și un Volkswagen condus de un șofer de 30 de ani. În urma impactului Volkswagen-ul a fost proiectat pe trotuar și a ajuns pe scările unui imobil”, precizează Direcția de Poliție a Capitalei.
Potrivit informațiilor oferite de oamenii legii, nicio persoană nu a avut de suferit. Pe acest caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii care dintre șoferi se face vinovat de provocarea accidentului rutier.
Din imaginile video surprinse de un martor ocular, și el participant la trafic, putem constata că șoferul autoturismului Renaut a intrat în intersecție la culoarea roșie a semaforului. Astfel, este foarte probabil că el va fi găsit vinovat de producerea accidentului de către oamenii legii.
cătușe, imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 10.11.2021
Societate
S-a ascuns 4 ani în Rusia, dar a fost găsit și extrădat: Ce a comis un moldovean
Fluxul de știri
0