Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ultima oră: Percheziții la domiciliul șefului oficiului Ciocana al Procuraturii Chișinău

© Sputnik / Miroslav RotariPercheziții la INI
Percheziții la INI  - Sputnik Moldova, 1920, 09.11.2021
Abonare
Ofițerii Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI și procurorii anticorupție au descins la domiciliul șefului Procuraturii municipiului Chișinău, oficiul Ciocana.
CHIȘINĂU, 9 nov - Sputnik. La această oră au loc percheziții la domiciliul procurorului șef al oficiului Ciocana al Procuraturii Chișinău, Igor Popa. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de ofițerul de presă al Procuraturii Generale, Mariana Cherpec. Ea a precizat că detalii depres perchezițiile efectuate va oferi mai târziu.

Presa scrie, cu referire la surse, că ar fi vorba de acțiuni într-un dosar penal intentat pe numele lui Igor Popa pentru îmbogăţire ilicită.

Șeful oficiului Ciocana al Procuraturii Chișinău, Igor Popa, a fost procuror general adjunct în perioada guvernării PDM.
Şi-a început activitatea la 25 de ani în calitate de anchetator în Procuratura sectorului Râşcani al Capitalei. Din 2002 până în 2010 a ocupat mai multe funcţii importante în Secţia exercitare a urmăririi penale pe cauze excepţionale a Procuraturii Generale, ajungând şeful subdiviziunii.
Popa a mai fost și procuror pentru misiuni speciale din cadrul Procuraturii Generale.
Procuratura Generală - Sputnik Moldova, 1920, 08.11.2021
Societate
Procurorii cer arest preventiv pentru fostul director al întreprinderii „Metalferos”
Fluxul de știri
0