Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Tragedie! O femeie a fost spulberată de o mașină condusă de un polițist

© Sputnik / Mihai CarausGirofarul mașinei de poliție
Girofarul mașinei de poliție - Sputnik Moldova, 1920, 09.11.2021
Abonare
O femeie a murit pe patul de spital, după ce a fost lovită cu mașina de către un ofițer de urmărire penală. Accidentul a avut loc luni seara, la Strășeni.
CHIȘINĂU, 9 nov - Sputnik. O femeie a murit pe patul de spital, după ce a fost lovită cu mașina de către un angajat al Inspectoratului de Poliție Strășeni. Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco, a confirmat pentru Sputnik Moldova că în accident a fost implicat un ofițer de urmărire penală.
Potrivit poliției, impactul a avut loc luni seara, în jurul orei 18:00, la ieșirea din orașul Strășeni. Ofițerul de urmărire penală se afla în afara orelor de muncă și era la volanul automobilului personal. Femeia de 41 de ani ar fi traversat strada neregulamentar.
În urma accidentului, femeia a fost transportată de urgență la spital, dar din cauza traumatismelor primite, ea s-a stins din viață. Ofițerul de urmărire penală a fost supus testului la alcoolemie, care a demonstrat că acesta nu era în stare de ebrietate în momentul accidentului.

Cazul este în prezent cercetat de către Procuratură.
Полиция получила 52 машины - Sputnik Moldova, 1920, 08.11.2021
Accidente
Un biciclist a fost lovit mortal de o mașină: Cum s-a produs accidentul
Fluxul de știri
0