Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Doliul la Soroca: Primarul unei localități a încetat din viață

© Inquam Photos / Mircea ManoleLumânare
Lumânare - Sputnik Moldova, 1920, 09.11.2021
Abonare
Primarul satului Zastînca, raionul Soroca, Pavel Covalciuc a decedat. Despre aceasta a anunțat reprezentanții Primăriei pe pagina de Facebook.
CHIȘINĂU, 9 nov – Sputnik. Doliul în satul Zastînca din raionul Soroca. A murit primarul localității, Pavel Covalciuc.
Sursele din cadrul Primăriei Zastînca au confirmat pentru Sputnik Moldova decesul primarului, dar și faptul că acesta a fost internat în spital.
Presa scrie că Pavel Covalciuc a murit în secția de terapie intensivă a unui spital din Chișinău, după ce s-ar fi îmbolnăvit de COVID-19. Și soția edilului s-ar fi infectat cu noul coronavirus, iar acum se află în stare gravă la spital.
Tragicul anunț despre decesul primarului a fost făcut pe pagina de Facebook a Primăriei Zastînca.
”Un om deosebit, cu suflet mare, care a lasat în urma sa lucruri frumoase! Vei rămâne mereu în amintirile noastre așa cum te-am știut: plin de viață și dornic de a face ceva frumos, un om, care a iubit cu tot sufletul satul natal. Sincere condoleanțe rudelor și familiei îndurerate! ADIO, Domnule Primar Covalciuc Pavel! Odihnește-te în pace!!!”, a este menționat în mesajul de condoleanțe de pe pe pagina de Facebook a Primăriei Zastînca.
De la începutul pandemiei, peste 347 de mii de moldoveni s-au infectat cu noul tip de coronavirus, dintre care 325 991 s-au vindecat, iar 8 144 de persoane au murit din cauza virusului.
Fluxul de știri
0