Vremea se schimbă radical de săptămâna viitoare: Ce temperaturi vom avea

© Sputnik / Evghenii Panasencotoamna
toamna - Sputnik Moldova, 1920, 06.11.2021
Abonare
Vă prezentăm prognoza meteo pentru următoarele zile în Chișinău și Bălți, precum și pe întreg teritoriu al Republicii Moldova.
CHIȘINĂU, 6 nov – Sputnik. Temperaturile vor scădea considerabil de săptămâna viitoare. Prognoza meteo pentru zilele următoare arată că, de marți, sunt așteptate maxime de 11 grade Celsius.

Prognoza meteo 9 - 13 noiembrie

Din data de 9 noiembrie, valorile termice vor scădea simțitor. Potrivit prognozei meteo prezentată de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, pe timp de noapte vom avea temperaturi între 0 și 8 grade Celsius, iar ziua mercurul din termometre va indica între 6 și 11 grade. Cerul va fi variabil, iar izolat vor cădea ploi slabe. O astfel de prognoză anunță meteorologii până în data de 13 noiembrie.

Prognoza meteo pentru astăzi

Totuși, vom mai avea parte de câteva zile cu temperaturi mai plăcute. Pentru astăzi, meteorologii au anunțat temperaturi de până la 18 grade Celsius. Vremea în Moldova va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică ridicată. Cerul va fi variabil, fără precipitații, iar vântul va sufla din nord spre vest, de la slab la moderat, conform prognozei meteo publicate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS).
Pe 6 noiembrie, valorile termice maxime vor oscila între 13 și 18 grade Celsius.
Mai exact, în data de 6 noiembrie, în Chișinău și la Bălți vom avea temperaturi de până la 16 grade. În sudul Moldovei mercurul din termometre va oscila între 15 și 18 grade, iar în raioanele centrale - 14 și 17 grade Celsius, se arată în prognoza meteo.

Prognoza meteo pentru duminică, 7 noiembrie

Pe 7 noiembrie termometrele vor înregistra până la 17 grade Celsius. În Chișinău și la Bălți maximele vor urca până la 16 grade. În sudul Moldovei mercurul din termometre va oscila între 14 și 17 grade, iar în raioanele centrale - 13 și 16 grade Celsius, se arată în prognoza meteo.

Prognoza meteo pentru luni, 8 noiembrie

Și luni, 8 noiembrie vom avea parte de temperaturi plăcute. Mercurul din termometre va urca până la 18 grade Celsius. Cerul va fi variabil și ar putea cădea izolat ploi slabe.
Fluxul de știri
0