Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Cum este în acest an recolta de struguri de masă

Abonare
Invitații ediției din 5 noiembrie a „#SputnikTalk”, din cadrul Centrului de presă al Agenției de Presă și Radio Sputnik Moldova sunt: consultantul principal în domeniul produselor sectorului vitivinicol din cadrul MAIA, Valeriu Cebotari, și membrul APESM, Iurie Bivol.
Actuala ediție a emisiunii „#SputnikTalk” este dedicată recoltării strugurilor din Republica Moldova. Cum au afectat fluctuațiile termice din toamnă recolta de struguri de masă? Care este situația în privința valorificării acestora pe piața internă și ce cantități au fost îndreptate către comerțul extern, dar și ce modificări a suferit geografia exporturilor de struguri.
Aceste aspecte sunt discutate alături de consultantul principal al Serviciului politici și reglementări în domeniul produselor sectorul vitivinicol și băuturilor din cadrul Ministerului Agriculturii si Industriei Alimentare al Republicii Moldova, Valeriu Cebotari, și viticultorul, membru al Asociației Producătorilor și Exportatorilor de struguri din Moldova, Iurie Bivol.
Fluxul de știri
0