Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Zboară capete la Guvern? Un deputat PAS anunță posibile remanieri în Cabinetul de Miniștri

© Sputnik / Mihai CarausGuvern
Guvern - Sputnik Moldova, 1920, 05.11.2021
Abonare
Vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, a anunțat posibile schimbări în componența Cabinetului de Miniștri.
CHIȘINĂU, 5 nov – Sputnik. La nici o sută de zile de la învestirea Guvernului, în Executiv ar putea avea loc remanieri. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, în cadrul unei emisiuni de la un post privat de televiziune.
Potrivit oficialului, schimbările în componența Guvernului ar putea avea loc în scurt timp.
”S-ar putea să fie anumite remanieri guvernamentale în scurt timp”, a comunicat Mihai Popșoi.
Vicepreședintele Parlamentului a fost întrebat dacă remanierile ar viza-o pe ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, dar el a evitat să ofere un răspuns clar.
”Nu cred că ar fi vorba de doamna Ala Nemerenco. Din păcate nu o să pot să vă dau nume, dar s-ar putea să fie anumite schimbări”, a menționat Popșoi.
Memrii Cabinetului de Miniștri condus de Natalia Gavriliță - Sputnik Moldova, 1920, 06.08.2021
Politică
Ultima oră: Guvernul Gavrilița a fost învestit
Amintim că Guvernul, în frunte cu Natalia Gavrilița, a fost învestit în data de 6 august. Noua componență a Executivului a fost votată de fracțiunea PAS, cu votul a 61 de deputați. Fracțiunea Partidului Politic „ȘOR”, dar și fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor nu au votat pentru Guvernul Gavrilița.
Fluxul de știri
0