Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cozi imense la hotarul țării: Iată ce se întâmplă

© Photo : Poliţia de FrontierăCozi la punctul de trecere Leușeni
Cozi la punctul de trecere Leușeni - Sputnik Moldova, 1920, 05.11.2021
Abonare
Poliția de frontieră anunță trafic intensiv în punctul de trecere Leușeni.
CHIȘINĂU, 5 nov - Sputnik. Cozi imense la vama Leușeni, atât pe sens de intrare, cât și de ieșire din țară. Anunțul a fost făcut de poliția de frontieră pe pagina de Facebook.

"La această oră, în PTF Leușeni, pe sensul de intrare în Republica Moldova s-a format rând de transport în total 7 autocare, 25 microbuze, 30 de autoturisme și aproximativ 50 autocamioane. La fel și pe direcția iesire din Moldova în jurul a 70 de mijloace de transport", se arată în postarea de la poliția de frontieră.

Potrivit poliției de frontieră, motivul cozii din vamă ar fi din cauza că nu funcționează Sistemul Informațional. Echipa de tehnicieni întreprinde masurile de rigoare pentru a identifica cauza și înlăturarea deficiențelor.
"Este aplicat controlul trecerii frontierei cu ajutorul dispozitivelor portabile, fapt ce crește timpul de așteptare în PTF Leușeni", scrie poliția de frontieră.
Oamenii sunt îndemnați să evite punctul de trecere Leușeni și să opteze din timp pentru: PTF Sculeni, PTF Costești sau PTF Cahul.
Fluxul de știri
0