Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Parlamentul s-a întrunit în ședință plenară

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Deputații au fost convocați în ședință plenară. Ei urmează să examineze mai multe proiecte care au fost incluse pe ordinea de zi.
Deputații vor examina, în lectură finală, proiectele de lege de modificare a Codului serviciilor media audiovizuale, a Legii privind dezvoltarea regională, și a Legii cu privire la statutul personalului din cabinetul persoanelor cu demnitate publică.
În prima lectură va fi supus dezbaterii proiectul Codului funciar, proiectul de modificare a Legii cu privire la principiile de subvenționare în dezvoltarea agriculturii și mediului rural, a Legii privind activitatea particulară de detectiv și pază.
Totodată, astăzi, deputații vor numi în funcție câțiva judecători la Curtea Supremă de Justiție, vor numi un viceguvernator al Băncii Naționale a Moldovei, dar și vor constitui Comisiei de anchetă privind modul de exploatare a substanțelor minerale utile și determinarea impactului asupra mediului.
Tot astăzi, parlamentarii urmează să ratifice Protocolul Opțional la Convenția ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilități și Acordul de cooperare dintre Guvernul Republicii Moldova și Corporația Financiară Internațională.
Fluxul de știri
0