Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova, 1920
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Krasnoselski, despre meciul Sheriff-Inter: Corect și plin de momente senzaționale

© Sputnik / Mihai CarausMeciul Sheriff - Inter
Meciul Sheriff - Inter - Sputnik Moldova, 1920, 04.11.2021
Abonare
Liderul regiunii transnistrene, Vadim Krasnoselski, a comentat rezultatul celui de-al doilea meci de acasă pentru ”Sheriff” din faza grupelor Ligii Campionilor.
CHIȘINĂU, 4 nov – Sputnik. Meciul dintre „Sheriff” și „Inter” a fost corect și plin de momente senzaționale din primul minut și până la fluierul final. Așa a descris liderul regiunii transnistrene, Vadim Krasnoselski, meciul din faza grupelor Ligii Campionilor care a avut loc la Tiraspol.
Meciul din grupa D s-a încheiat cu înfrângerea lui „Sheriff” cu scorul de 1:3.
"Acel caz în care două cifre sunt mai elocvente decât un milion de cuvinte. Dar a existat speranță. Și jocul a fost corect și plin de momente senzaționale din primul minut și până la fluierul final. Îi mulțumesc lui Traore pentru ultimele momente ale meciului, încununate cu un gol împotriva adversarului”, a scris Krasnoselski pe pagina sa din Telegram.
Pentru „Inter” golurile au fost marcate de Marcelo Brozovic (minutul 54), Milan Shkriniar (minutul 66) și Alexis Sanchez (minutul 82), în timp ce Adama Traore a marcat pentru ”Sheriff” (minutul 91).
În prima întâlnire din runda a patra a grupei Cvartetului D, Real Madrid l-a învins pe Shakhtar Donețk - 2:1. Karim Benzema a marcat o dublă, iar Fernando a marcat pentru clubul ucrainean.
 Sheriff Tiraspol - Inter Milano - Sputnik Moldova, 1920, 03.11.2021
Sport
Sheriff Tiraspol a pierdut în fața Inter Milano, în Liga Campionilor
Astfel, „Real” a condus singur grupa, câștigând 9 puncte după patru jocuri, „Inter” a urcat pe locul doi (7 puncte), iar „Sheriff” a ocupat locul trei (6 puncte). Ultimul în clasament este Shakhtar (1 punct).
Meciurile din runda a cincea a fazei grupelor din principalul turneu de cluburi din Europa din Cvartetul D vor avea loc pe 24 noiembrie. În această zi, Sheriff îl va găzdui pe Real Madrid la Tiraspol, iar ”Inter” va juca împotriva lui Shakhtar acasă.
Fluxul de știri
0