Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Deputații, din nou în ședință: Ce subiecte sunt pe ordinea de zi

© Public Domain / Parlamentul Republicii MoldovaЗаседание парламента Молдовы 21 октября 2021
Заседание парламента Молдовы 21 октября 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 04.11.2021
Abonare
Deputații se întrunesc astăzi din nou în ședință. Acesta se va desfășura cu începere de la ora 11:00. Ce subiecte sunt pe ordinea de zi a Parlamentului.
CHIȘINĂU, 4 nov - Sputnik. Parlamentarii se întâlnesc astăzi în ședință la ora 11:00. În cadrul ședinței, deputații vor examina, în lectură finală, proiectele de lege de modificare a Codului serviciilor media audiovizuale, a Legii privind dezvoltarea regională, și a Legii cu privire la statutul personalului din cabinetul persoanelor cu demnitate publică.
În prima lectură va fi supus dezbaterii proiectul Codului funciar, proiectul de modificare a Legii cu privire la principiile de subvenționare în dezvoltarea agriculturii și mediului rural, a Legii privind activitatea particulară de detectiv și pază.
Totodată, astăzi, deputații vor numi în funcție câțiva judecători la Curtea Supremă de Justiție, vor numi un viceguvernator al Băncii Naționale a Moldovei, dar și vor constitui Comisiei de anchetă privind modul de exploatare a substanțelor minerale utile și determinarea impactului asupra mediului.
Tot astăzi, parlamentarii urmează să ratifice Protocolul Opțional la Convenția ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilități și Acordul de cooperare dintre Guvernul Republicii Moldova și Corporația Financiară Internațională.
Пресс-конференция Иона Кику об исполнении бюджета-2020 - Sputnik Moldova, 1920, 03.11.2021
Politică
Guvernul va avea doi reprezentanți în Parlament și la Curtea Constituțională
Fluxul de știri
0