Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Gavrilița: Victimele accidentului de la Buiucani sunt angajați ai Cancelariei de Stat

© Photo : Facebook / Direcţia de Poliţie a mun.ChişinăuAccident violent în sectorul Buiucani: Sunt victime
Accident violent în sectorul Buiucani: Sunt victime - Sputnik Moldova, 1920, 03.11.2021
Abonare
Premierul Gavrilița a confirmat că victimele accidentului de la Buiucani sunt angajați ai Cancelariei de Stat.
HIȘINĂU, 3 nov – Sputnik. Doliu la Guvern. Victimele tragicului accident din această dimineață sunt angajați ai Cancelariei de Stat. Anunțul a fost făcut de către premierul Natalia Gavrilița, în cadrul ședinței de astăzi a Guvernului.

”Ziua de astăzi a început cu noutăți triste. Doi dintre colegii noștri de la Cancelarie au decedat astăzi într-un accident rutier și alții doi sunt la Spitalul de Urgență cu multiple traume. Vreau să-mi exprim condoleanțele noastre a tuturor familiilor îndurerate”, a declarat premierul Natalia Gavrilița.

Totodată, prim-ministrul a spus că Guvernul va ajuta financiar familiile care au avut de suferit în urma tragediei.
Amintim că accidentul înfiorător a avut loc în această dimineață, în jurul orei 6:30, în intersecția străzilor Nicolae Costin și Onisifor Ghibu din Capitală.
Potrivit Poliției, un automobil condus de un bărbat în vârstă de 63 de ani a intrat cu viteză într-un stâlp de electricitate. În urma impactului, șoferul a murit în drum spre spital, iar un pasager a decedat în Secția Reanimare. Alți doi pasageri pasageri au suferit diverse răni și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.
Pe cazul dat, oamenii legii au inițiat un proces penal și urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului rutier.
Свеча памяти - Sputnik Moldova, 1920, 03.11.2021
Accidente
Teribilul accident de la Buiucani a mai luat o viață
Fluxul de știri
0