Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

O companie aeriană a demarat o anchetă după replica anti-Biden a unui pilot

© Sputnik / Mihai Carauspilot
pilot - Sputnik Moldova, 1920, 02.11.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Compania aeriană Southwest Airlines a demarat o anchetă internă după ce un pilot a pronunțat un slogan anti-Biden într-un mesaj adresat pasagerilor.
CHIȘINĂU, 2 nov – Sputnik. Compania aeriană americană Southwest Airlines a anunțat demararea unei anchete interne după ce un pilot a utilizat în adresarea sa către pasageri a unui slogan îndreptat împotriva președintelui SUA, Joe Biden.
Potrivit reporterului AP, pilotul de pe cursa aeriană Houston-Albuquerque și-a încheiat mesajul adresat pasagerului cu expresia “Hai, Brandon” ("Let's Go Brandon?"), utilizată des de oponenții lui Biden. Această expresie a devenit virală pentru criticii președintelui SUA în octombrie, în urma unui incident cu pilotul de cursă NASCAR Brandon Brown. În timpu interviului cu Brown, publicul a aruncat replici necenzurate în adresa lui Biden, însă reporterul a declarat în emisie directă: “Puteți auzi cum publicul scandează Hai, Brandon”. Acum această expresia poate fi întâlnită în SUA pe tricouri, dar și în sediul congresului.
După incidentul legat de sloganul anti-Biden, Southwest Airlines a fost criticată pe rețelele de socializare.
“Southwest desfășoară o anchetă internă în ceea ce privește cazul recent... și le amintește tuturor angajaților despre inadmisibilitatea exprimării publice a unei opinii personale în timpul orelor de muncă”, se spune într-o postare pe contul oficial al companiei în Twitter.
Southwest Airlines menționează că opinia unui angajat nu trebuie să fie tratată ca o poziție a companiei și a tuturor celor 54 de mii de angajați.
Fluxul de știri
0