Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Explozii multiple în apropierea spitalului militar din Kabul

© Sputnik / Константин Чалабов / Accesați arhiva multimediaExplozie
Explozie - Sputnik Moldova, 1920, 02.11.2021
Abonare
Cel puțin două explozii, una deosebit de puternică, au fost raportate în capitala afgană Kabul, lângă un spital militar din centrul orașului. Martorii susțin că exploziile au fost urmate de zgomote de focuri de armă.
CHIȘINĂU, 2 nov - Sputnik. Marți, s-au auzit mai multe explozii în Kabul, în zona Wazir Akbar Khan a orașului, lângă spitalul militar Sardar Mohammad Daud Khan.
Fotografiile distribuite online par să arate fum care se ridică deasupra orașului.
Potrivit TOLOnews din Afganistan, Bilal Karimi, purtătorul de cuvânt adjunct al Emiratului Islamic, a confirmat că două explozii au avut loc în districtul 10 al orașului Kabul.
Imaginile distribuite online de corespondentul Soraya Lennie par să arate fum negru care emană din partea îndepărtată a orașului. Ea a susținut că a doua explozie a fost mult mai mare decât prima.
Ea a menționat că explozia a avut loc în apropierea celui mai mare spital militar din țară, care are aproximativ 400 de paturi.
Fluxul de știri
0