Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Prognoza meteo pentru 1 noiembrie: Cât de cald va fi

© Sputnik / Mihai CarausОсень
Осень - Sputnik Moldova, 1920, 01.11.2021
Abonare
Meteorologii prognozează pentru astăzi temperaturi de până la 15 grade și ploi slabe. Prognoza meteo pentru 1 noiembrie.
CHIȘINĂU, 1 nov - Sputnik. Începutul de săptămână aduce cu sine vreme frumoasă, doar pe alocuri vor cădea ploi slabe. Temperaturile vor fi generoase și astăzi. Pe 1 noiembrie, vremea în Republica Moldova va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală. Cerul va fi variabil, iar ziua izolat sunt prognozate ploi de scurtă durată. Noaptea și dimineața va fi ceață. Vântul va bate din Sud Est, slab până la moderat, anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Prognoza meteo în Moldova pentru 1 noiembrie - câte grade vor fi

Pe 1 noiembrie, sunt prognozate între 0 și 5 grade pe timp de noapte, iar ziua valorile termice vor oscila între 10 și 15 grade Celsius.
Mai exact, în data de 1 noiembrie, în Chișinău și Bălți vom avea temperaturi de până la 12 grade. În sudul Moldovei mercurul din termometre va oscila între 12 și 15 grade, iar în raioanele centrale între 11 și 14 grade Celsius, precizează meteorologii.

Prognoza meteo pentru Chișinău pe 1 noiembrie

Noaptea în Chișinău s-au înregistrat până la 5 grade Celsius, arată prognoza meteo. Pe timp de zi, temperaturile vor oscila între 10 și 9 grade. Cerul va fi variabil, iar precipitații nu se prevăd.

Prognoza meteo pentru Bălți pe 1 noiembrie

La Bălți, pe timp de zi se vor înregistra până la 12 grade Celsius, arată prognoza meteo.
© Screenshot / Serviciul Hidrometeorologic de Stat Prognoza meteo pentru 01 - 07 noiembrie 2021
 Prognoza meteo pentru 01 - 07 noiembrie 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 31.10.2021
Prognoza meteo pentru 01 - 07 noiembrie 2021

Prognoza meteo pentru următoarele zile

Și în zilele următoare vom avea parte de vreme frumoasă. Izolat vor cădea ploi de scurtă durată. Pe timp de noapte temperaturile vor fi între 2 și 11 grade, iar ziua mercurul în termometre va urca până la 19 grade Celsius.
Fluxul de știri
0