Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Bestie cu chip de femeie: Un copilaș, ucis de o tânără în grija căreia a fost lăsat

CC0 / Pixabay / fancycrave1 / Младенец
Младенец - Sputnik Moldova, 1920, 01.11.2021
Abonare
Un copilaș de aproximativ doi ani a fost ucis de o tânără în grija căreia a fost lăsat de propria mamă.
CHIȘINĂU, 1 nov - Sputnik. O crimă excepțional de gravă a fost descoperită de polițiști. Este vorba de un copil de aproape doi ani, care a fost ucis de o tânără în grija căreia a fost lăsat de propria mamă. Poliția Republicii Moldova nu a oferit prea multe detalii decât că doi suspecți au fost reținuți.

„Detalii despre acest caz și problemă în ansamblu vor fi oferite în cadrul unui briefing susținut de șeful Inspectoratului General al Poliției, Iurie Podarilov, și reprezentantul Procuraturii care gestionează cazul”, este precizat într-o informare de presă pe acest caz.

Sputnik Moldova va transmite LIVE conferința de presă pe acest caz. Specialiștii îndeamnă mamele să fie foarte atente atunci când apelează la serviciile unor bone.
Precizăm, la începutul anului a fost lansată prima platformă din Moldova care conectează părinții cu babysitteri pentru servicii ocazionale, de scurtă durată, în vecinătatea casei. În prezent pe platformă activează zeci de babysitteri selectați, verificați și instruiți de un psiholog cu experiență.
Familia lui Teodor Carnat - Sputnik Moldova, 1920, 07.07.2019
Republica Moldova
Cum e să crești șapte copii fără bonă: Sfaturi de la soția lui Teodor Cârnaț
Fluxul de știri
0