Surprize meteo în Moldova: Vremea se schimbă radical

© Sputnik / Mihai Caraustoamna
toamna - Sputnik Moldova, 1920, 27.10.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Vremea frumoasă nu se lasă dusă în Republica Moldova. Meteorologii anunță temperaturi surprinzătoare pentru următoarele zile. Vă prezentăm prognoza meteo pentru următoarele zile în Chișinău și Bălți, precum și pe întreg teritoriu al Republicii Moldova.
CHIȘINĂU, 27 oct – Sputnik. Un val de căldură vine peste Moldova și se va menține cel puțin până la mijlocul săptămânii viitoare. Prognoza meteo pentru zilele următoare arată că sunt așteptate temperaturi de până la 20 de grade Celsius.

Prognoza meteo în țară

Astfel, de mâine, 28 octombrie, sunt așteptate între 0 și 5 grade pe timp de noapte, iar ziua valorile termice vor oscila între 18 și 20 de grade Celsius.

Mai exact, în data de 28 octombrie, în Chișinău și la Bălți vom avea temperaturi de până la 18 grade. În sudul Moldovei mercurul din termometre va oscila între 17 și 20 grade, iar în raioanele centrale - 16 și 19 grade Celsius, se arată în prognoza meteo.

Prognoza meteo pentru Chișinău pe 28 octombrie

La noapte în Chișinău sunt așteptate între 1 și 3 grade Celsius, arată prognoza meteo. Pe timp de zi, temperaturile vor oscila între 16 și 18 grade. Cerul va fi variabil și nu vor cădea precipitații.

Prognoza meteo pentru Bălți pe 28 octombrie

La Bălți, pe timp de zi se vor înregistra între 15 și 18 grade Celsius, arată prognoza meteo. Pe timp de noapte, însă, la Bălți se vor înregistra 3 grade cel mult.

Prognoza meteo pentru următoarele zile

Și în zilele următoare vom avea parte de vreme deosebit de frumoasă pentru această perioadă. Pe timp de noapte temperaturile vor fi între 0 și 6 grade, iar ziua mercurul în termometre va urca până la 20 de grade Celsius. Cerul va fi variabil și nu vor cădea precipitații. O asemenea prognoză anunță meteorologii până în data de 3 noiembrie.

Prognoza meteo pentru astăzi

Astăzi, în Moldova avem parte de vreme frumoasă. Temperatura aerului ziua va oscila între 10 și 15 grade Celsius. Astfel, în raioanele de nord vor fi între 10 și 13 grade Celsius, iar în raioanele centrale între 11 și 14 grade Celsius. Puțin mai cald, între 12 și 15 grade Celsius vor fi înregistrate în raioanele de sud ale țării.
Vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică înaltă. Cerul va fi variabil, iar precipitații nu se prevăd. Vântul va bate din Sud Est slab.
În următoarele 24 de ore regimul hidrologic al râurilor Nistru, Prut și al râurilor mici nu se va modifica esențial.
Осень - Sputnik Moldova, 1920, 27.10.2021
Societate
Temperatura aerului se menține rece: Când se va încălzi
Fluxul de știri
0