Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un bărbat a murit într-un grav accident la Rezina

© Sputnik / Mihai CarausGirofar
Girofar - Sputnik Moldova, 1920, 27.10.2021
Abonare
Un bărbat de 33 de ani a murit după ce s-a izbit violent cu motociclete într-un pilon de electricitate. Tragedia a avut loc aseară, în raionul Rezina.
CHIȘINĂU, 27 oct - Sputnik. Oamenii legii au fost alertați în jurul orei 22:10 de către un tânăr care a trecut prin preajmă. Acesta le-a spus polițiștilor că a găsit un bărbat ce zace la pământ însângerat. Accidentul a avut loc în satul Cinișeuți, raionul Rezina.
Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Rezina, bărbatul de 33 de ani se deplasa cu motocicleta pe strada centrală din sat, fără a deține un permis de conducere. Acesta a pierdut controlul motocicletei și s-a izbit violent într-un pilon de electricitate.
În urma impactului, bărbatul a murit pe loc, până la sosirea ambulanței. Oamenii legii investighează toate circumstanțele celor întâmplate.
Un bărbat a murit după ce s-a izbit cu motocicleta de un stâlp  - Sputnik Moldova, 1920, 25.10.2021
Accidente
Un tânăr a murit, după ce a ajuns cu motocicleta într-un stâlp - FOTO
Fluxul de știri
0