Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Groapă misterioasă pe strada Ismail din Chișinău - Foto

© Photo : Facebook / Iv CebanGroapă pe strada Ismail din Chișinău
Groapă pe strada Ismail din Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 27.10.2021
Abonare
O groapă misterioasă a apărut aseară pe strada Ismail din Chișinău, serviciile primăriei au intervenit imediat și au blocat artera.
CHIȘINĂU, 27 oct – Sputnik. Strada Ismail din Chișinău a fost blocată în marți seară din cauza efectuării unor lucrări în urma apariției unei gropi imense chiar în mijlocul carosabilului.
Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a informat locuitorii orașului despre aceasta pe pagina sa de Facebook.
Ceban a scris în postarea sa că „porțiune de carosabil risca să se prăbușească din cauza rețelelor subterane defecte”.
El a precizat că nu este cunoscută deocamdată cauza apariției acestei gropi și că subdiviziunile Primăriei depun efort pentru a identifica cauza și a repara drumul.
„La moment sunt executate lucrări de identificare urgentă a cauzei... De către subdiviziunile Municipale SA Apa Canal ș ÎM Exdrupo se depun toate eforturile de a restabili carosabilul cât mai rapid”, a menționat Ion Ceban.
Primarul municipiului Chișinău le-a recomandat șoferilor să evite zona din cauza lucrărilor care se efectuiază, iar pasagerilor care utilizează transportul în comun le-a transmis că transportul public va fi deviat pe alte străzi.
„Pentru a evita staționarea in trafic recomandăm să ocoliți această porțiune de drum. Transportul public va fi redirecționat pe alte străzi”.
Fluxul de știri
0