Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Se așteaptă noi restricții: Comisia Extraordinară de Sănătate Publică, în ședință

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaMinistrul Sănătății Ala Nemerenco
Ministrul Sănătății Ala Nemerenco - Sputnik Moldova, 1920, 26.10.2021
Abonare
Astăzi ar putea fi introduse noi măsuri de protecție împotriva COVID-19 de către Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică.
CHIȘINĂU, 26 oct - Sputnik. Astăzi va avea loc o nouă ședință a Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică, în care ar putea fi adoptate noi măsuri pentru a diminua răspândirea infecției COVID-19. Anunțul a fost făcut luni seara de premierul Natalia Gavrilița în cadrul unei emisiuni de la un post de televiziune.
Asta în contextul în care Republica Moldova se află în stare de urgență în sănătate publică până în data de 30 octombrie.

"Vom avea o nouă ședință a Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică și vom actualiza o metodologie pentru alegerile locale. Vom veni cu anumite măsuri în privința evenimentelor, în special din mijlocul lunii noiembrie vom reduce numărul de persoane care se permite să participe la evenimente și ceremonii", a declarat Gavrilița.

De la începutul pandemiei de coronavirus, în țara noastră au fost confirmate peste 329 de mii de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19, iar 7 535 de persoane și-au pierdut viața în urma complicațiilor provocate de virus.
Наталья Гаврилица - Sputnik Moldova, 1920, 25.10.2021
Politică
Gavrilița spune care este prețul aproximativ al gazului cumpărat din Polonia
Fluxul de știri
0