Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Focar de COVID-19 la Ambasada Republicii Moldova la București

© Inquam Photos / Inquam Photos / Octav GaneaConsulatul Republicii Moldova la București
Consulatul Republicii Moldova la București - Sputnik Moldova, 1920, 26.10.2021
Abonare
Începând din data de 25 octombrie 2021 activitatea secției consulare a Republicii Moldova la București va fi sistată. Mesajul Ambasadei Moldovei în România.
BUCUREȘTI, 26 oct – Sputnik. Toți cei care au treabă la secția consulară a Ambasadei Republicii Moldova la București trebuie să știe că, începând de ieri, 25 octombrie 2021, în contextul evoluției pandemiei de COVID-19, în vederea respectării normelor și recomandărilor de prevenire și răspândire a virusului, activitatea secției consulare va fi sistată.
Anunțul a fost făcut de diplomații moldoveni în România pe pagina lor de Facebook.
Toate serviciile consulare urmează a fi reprogramate, cu prioritate, după relansarea activității, informează Ambasada Republicii Moldova la București.
Reluarea programului de lucru cu publicul va fi anunțată atât pe pagina web a misiunii diplomatice www.romania@mfa.gov.md, cât și pe pagina de Facebook a Ambasadei Republicii Moldova în România.
În situații de urgențe, accidente sau decese, apelați numărul de telefon 0040787898050 sau expediați un mesaj electronic la adresa consulat.bucuresti@mfa.gov.md, cu descrierea cazului și datele de contact, precizează diplomații Republicii Moldova în România.
Fluxul de știri
0