Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accidentele cu implicarea pietonilor se țin lanț: Un tânăr a decedat în această noapte

© Photo : Facebook / Direcţia de Poliţie a mun.ChişinăuA fost lovit mortal de o mașină chiar pe trecerea de pietoni
A fost lovit mortal de o mașină chiar pe trecerea de pietoni - Sputnik Moldova, 1920, 24.10.2021
Abonare
Un pieton a murit după ce a fost lovit de un taxi. Accidentul a avut loc în sectorul Râșcani al Capitalei.
CHIȘINĂU, 24 oct - Sputnik. Încă un accident grav cu implicarea pietonilor. De această dată, un tânăr de 24 de ani a fost spulberat de un taxi, în apropiere de trecerea de pietoni. Poliția a fost alertată aseară, în jurul orei 23:50.
Potrivit oamenilor legii, accidentul a avut loc pe strada Alecu Russo din sectorul Râșcani al Capitalei. Ajunși la fața locului, ofițerii au stabilit că un tânăr de 27 de ani se afla la volanul unui taxi și a lovit pietonul în timp ce traversa strada în apropiere de trecerea pentru pietoni. În urma impactului, tânărul a murit pe loc.
Potrivit Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, pe acest caz a fost inițiat un proces penal, iar oamenii legii urmează să stabilească în ce circumstanțe a avut loc accidentul.
Amintim că sâmbătă un bărbat de 71 de ani a murit după ce a fost lovit de o mașină chiar pe trecerea de pietoni, în timp ce traversa regulamentar strada.
Пешеходный переход - Sputnik Moldova, 1920, 24.10.2021
Accidente
Și-a găsit sfârșitul pe o trecere de pietoni: Cum s-a produs tragicul accident - FOTO
Fluxul de știri
0