Ne așteaptă înghețuri până la -3 grade Celsius: Iată de când

© Pixabay / ValeriaLuÎngheț
Îngheț - Sputnik Moldova, 1920, 22.10.2021
Abonare
Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că în curând ne așteaptă înghețuri de până la -3 grade Celsius.
CHIȘINĂU, 22 oct – Sputnik. După câteva zile de temperaturi ridicate, urmează minime de -3 grade Celsius. Înghețurile se vor înregistra pe timp de noapte în zilele de 25 și 26 octombrie.
Potrivit meteorologilor, temperaturile vor scădea considerabil începând cu ziua de duminică. Atunci, maximele vor indica 13 grade. Luni, pe timp de noapte temperaturile vor oscila între -3..+2 grade Celsius, iar ziua maximele vor urca până la 12 grade. Și marți vremea se va menține răcoroasă. Noaptea vor fi între -3..+2 grade, iar ziua până la 15 grade Celsius.
Începând cu ziua de miercuri, temperaturile vor fi în creștere, iar pentru zilele de joi și vineri meteorologii prognozează maxime de până la 18 grade.
Mâine, pe 23 octombrie, vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală. Cerul va fi variabil, iar noaptea vor cădea izolat ploi slabe. Ziua nu sunt așteptate precipitații esențiale. Vânt la sufla de la slab la moderat. Maximele vor urca până la 18 grade Celsius.
Ceas. Schimbarea orei - Sputnik Moldova, 1920, 22.10.2021
Societate
Ora de iarnă 2021: când se schimbă în MOldova și cum ne afectează sănătatea
Fluxul de știri
0