Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Un pacient bolnav de coronavirus și-a pus capăt zilelor în centrul COVID-19 din Capitală

© Sputnik / Anatolii KiriakCentrul COVID-19 Chisinau MoldExpo
Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920, 21.10.2021
Abonare
Un pacient infectat cu coronavirus a recurs la un gest ieșit din comun. Acesta era internat la Centrul COVID din Chișinău.
CHIȘINĂU, 21 oct – Sputnik. Un pacient bolnav de COVID-19 a decis să-și pună capăt zilelor. Acesta a recurs la gestul disperat fiind internat la Centrul COVID de la Moldexpo. Bărbatul de 83 de ani a fost găsit fără suflare în salon de către personalul medical al instituției. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati. Potrivit acesteia, totul s-a întâmplat aseară în jurul orei 20:23.
Medicii au declarat că bărbatul a fost internat la data de 18 octombrie cu testul pozitiv la COVID-19. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor, iar oamenii legii urmează să identifice motivul care l-a făcut pe bărbat să recurgă la un asemenea gest.
Anterior au mai fost înregistrate incidente la Centrul COVID-19 din Chișinău, doar că nu atât de grave. Au fost cazuri în care pacienții evadau de la centrul de triaj.
Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920, 20.10.2021
Coronavirus
Alarmant: Peste 2000 de moldoveni, testați pozitiv la COVID-19, în ultimele 24 de ore
Precizăm că numărul persoanelor infectate cu coronavirus crește alarmant, anunță autoritățile din sănătate. În ultimele 24 de ore au fost confirmate alte peste 2 000 de cazuri noi de infectare, după efectuarea a aproape 10 mii de teste. Crește și numărul zilnic de decese cauzate de COVID-19. Datele prezentate ieri de Ministerul Sănătății arată că 7 346 de oameni au murit în Republica Moldova de la începutul pandemiei, după ce în ultimele 24 de ore alte 37 de persoane au decedat din cauza complicațiilor generate de COVID-19.
Fluxul de știri
0