Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Doar statele suverane pot face față provocărilor

© Sputnik / POOL / Sergei Savostyanov / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 21.10.2021
Abonare
Vladimir Putin a declarat că numai statele suverane pot răspunde la solicitările cetățenilor și provocările actuale.
CHIȘINĂU, 21 oct - Sputnik. Doar statele suverane sunt capabile să răspundă solicitărilor cetățenilor și provocărilor actuale, a declarat președintele rus Vladimir Putin.

"Doar statele suverane sunt capabile să răspundă în mod eficient provocărilor actuale și cererilor cetățenilor", a spus Vladimir Putin, în cadrul discursului său de la Clubul internațional de discuții Valdai.

Potrivit liderului de la Kremlin, orice ordine internațională eficientă ar trebui să țină cont de interesele și capacitățile statului, să pornească de la acestea și să nu încerce să demonstreze că ele nu ar trebui să existe.
Problemele mondiale nu pot fi rezolvate fără o strânsă cooperare internațională, a declarat președintele rus Vladimir Putin.
„Suntem conștienți de faptul că este imposibil să rezolvăm multe probleme comune acute fără o strânsă cooperare internațională, a spus liderul de la Kremlin în cadrul sesiunii plenare a Clubului de discuții Valdai.
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 21.10.2021
Rusia
Putin: Problemele mondiale nu pot fi rezolvate fără o cooperare strânsă
Vladimir Putin a mai afirmat că soluțiile globale la problemele globale nu funcționează.
„Trebuie să fim realiști și majoritatea sloganurilor frumoase despre o soluție globală la problemele globale pe care le-am auzit de la sfârșitul secolului al XX-lea nu vor fi niciodată realizate”, a mai adăugat el.
Fluxul de știri
0