Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un moldovean riscă ani grei de închisoare în Italia: Ce a comis

© Sputnik / Miroslav RotariReținere
Reținere - Sputnik Moldova, 1920, 21.10.2021
Abonare
Un moldovean riscă ani grei de închisoare în Italia, fiind acuzat de tentativă de omor și jaf.
CHIȘINĂU, 21 oct – Sputnik. Un moldovean și un italian au bătut cu bestialitate un bărbat de 35 de ani. Cazul a avut loc acum două zile în orașul Sant’Antonio din Italia.
Potrivit presei locale, victima și suspecții s-ar fi aflat în stare de ebrietate și s-ar fi luat la ceartă în fața unui bar din localitate. La scurt timp, bărbatul de 35 de ani și-a dat seama că i-a fost furat telefonul. Acesta s-a apropiat de cei doi să le ceară socoteală, însă a fost snopit în bătaie și lăsat să zacă în stradă.
Totodată, sursa citată mai menționează că atunci când a fost găsit, bărbatul era grav bătut și nu avea asupra sa acte de identitate. Acesta a fost transportat de urgență la spital, unde a fost internat în secția de terapie intensivă. Medicii au pronosticuri rezervate cu privire la starea de sănătate a acestuia.
La scurt timp, oamenii legii au identificat cei doi suspecți. Este vorba despre un moldovean în vârstă de 18 ani și un italian de 23 de ani, ambii cu antecedente penale. Pe îmbrăcămintea concetățeanului nostru au fost depistate urme de sânge, iar în buzunarul acestuia a fost găsit telefonul victimei.
Un moldovean, anunțat în căutare internațională, reținut în Italia - Sputnik Moldova, 1920, 16.09.2021
Societate
Moldovean anunțat de șapte ani în căutare internațională, reținut în Italia: Ce a săvârșit
Drept urmare, forțele de ordine au reținut cei doi suspecți. Aceștia vor compărea pe banca acuzaților pentru tentativă de omor și jaf.
Fluxul de știri
0