Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

LIVE - Parlamentul s-a întrunit în ședință: Ce proiecte de legi sunt pe ordinea de zi

Abonare
Deputații s-au întâlnit astăzi în ședință. Pe ordinea de zi sunt mai mult proiecte de legi importante, care urmează a fi dezbătute și votate.
Deputații urmează astăzi să examineze moțiunea simplă înaintată împotriva ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco. Asta după ce săptămâna trecută Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a înaintat moțiunea acuzând guvernarea de ingerință în domeniul justiției și s-a referit la reținerea procurorului general suspendat Alexandr Stoianoglo.
Totodată, parlamentarii vor dezbate mai multe proiecte de lege propuse spre aprobare în prima lectură. Printre acestea figurează inițiative cu privire la regimul armelor și al munițiilor cu destinație civilă, modificări la lege cu privire la avocatură, dar și Regulamentul Parlamentului.
De asemenea, în prima lectură vor examina proiectul de lege pentru ratificarea amendamentelor la Contractul de finanțare dintre Republica Moldova și Banca Europeană de Investiții și la Scrisoarea de însoțire asupra Contractului de finanțare în vederea implementării Proiectului ”Livada Moldovei”.
Fluxul de știri
0