Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Moscova: Nu există niciun deadline de formare a unui guvern incluziv în Afganistan

© Sputnik / Алексей Куденко / Accesați arhiva multimediaТретье заседание московского формата консультаций по Афганистану
Третье заседание московского формата консультаций по Афганистану - Sputnik Moldova, 1920, 20.10.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
În cadrul reuniunii de la Moscova pe subiectul Afganistanului nu a fost stabilit niciun termen limită pentru formarea unui guvern afgan incluziv.
BUCUREȘTI, 20 oct – Sputnik. Nu există niciun termen limită pentru formarea de către talibani (mișcarea Taliban, organizație teroristă, interzisă în Rusia) a unui guvern incluziv, a declarat reprezentantul special al președintelui Rusiei, directorul celui de-al doilea departament Asia al Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei, Zamir Kabulov.
“Nu există niciun deadline”, a declarat Kabulov, fiind întrebat dacă a fost stabilit un termen limită.
Miercuri, în capitala Rusiei se desfășoară o reuniune în “Formatul de la Moscova” dedicată crizei din Afganistan, la care au participat reprezentanții a zece state din regiune și o delegație a talibanilor.
Subiectele de bază ale reuniunii vor fi: situația politico-militară în Afganistan după preluarea puterii de către talibani, asistența umanitară și formarea unui guvern incluziv. La încheierea evenimentului de la Moscova urmează să fie adoptată o declarație comună.
 întrevederea dintre Putin și Biden la Geneva - Sputnik Moldova, 1920, 20.10.2021
Rusia
Peskov: O întrevedere Putin-Biden ar fi posibilă anul acesta
Fluxul de știri
0