Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova, 1920
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Sheriff Tiraspol a plecat la Milano: Când va avea loc marea confruntare cu Inter

© Sputnik / Mihai CarausSheriff Tiraspol
Sheriff Tiraspol - Sputnik Moldova, 1920, 18.10.2021
Abonare
Sheriff Tiraspol a plecat la Milano. Echipa va juca împotriva campioanei Italiei în meciul din etapa a 3-a a grupelor Ligii Campionilor.
CHIȘINĂU, 18 oct – Sputnik, Iulia Sorocopud. Sheriff Tiraspol a mers la Milano. Clubul de fotbal a anunțat acest lucru urmăritorilor săi pe Instagram. În fotografia făcută pe aeroportul din Chișinău se pot observa patru sud-americani într-o bună dispoziție.
Meciul dintre Inter și Sheriff va avea loc în data de 19 octombrie, cu începere la ora 22:00. Conform regulamentului competițiilor europene, luni, rivalii vor susține conferințe de presă cu participarea antrenorilor principali și a jucătorilor și antrenamente deschise. În calitate de invitat, "Sheriff" ar trebui să intre pe terenul stadionului ”San Siro” în această seară.
Clubul moldovenesc participă pentru prima dată în istorie în faza grupelor Ligii Campionilor. Echipa lui Iurii Vernidub din actualul sezon de Cupă Europeană conduce o serie neînvinsă. În ultima rundă, echipa din Tiraspol a învins senzațional pe Real Madrid la Santiago Bernabeu. În Grupa D, galben-negrii sunt în frunte, înaintea lui Real, Inter și Șahtior.
Fluxul de știri
0