Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Focuri de armă la o școală din Rusia: Un copil a avut de suferit

© Sputnik / Евгений Одиноков / Accesați arhiva multimediaPoliția din Rusia
Poliția din Rusia - Sputnik Moldova, 1920, 18.10.2021
Abonare
În urma focurilor de armă care au fost trase într-o școală din Perm, Rusia, un copil a avut nevoie de îngrijiri medicale
CHIȘINĂU, 18 oct – Sputnik. Un copil a avut de suferit în urma împușcăturilor efectuate la o școală din apropierea orașului Perm, el a fost transportat la spital în stare satisfăcătoare, cu vânătăi și abraziuni minore, comunică ministerului regional al securității teritoriale.
Este precizat că minorul a fost lăsat deja să plece acasă.
„Potrivit datelor actualizate ale Ministerului Sănătății din regiunea Perm, după incidentul produs în școală din localitatea Sars, un copil a fost internat la spitalul raional central Okteabrski, în stare satisfăcătoare, cu abraziuni minore. I-a fost acordată asistența necesară", este menționat în comunicat.
Anterior, Direcția principală Ministerului regional al Afacerilor Interne a comunicat că un elev de clasa a VI-a a tras două focuri de armă la o școală din sectorul Okteabrski, adolescentul a fost reținut. Este precizat că directorul școlii a fost cel care l-a dezarmat pe elevul care a efectuat împușcăturile. Inițial a fost anunțat că nimeni nu a avut de suferit în urma incidentului.
Administrația școlii a comunicat că toate lecțiile au fost anulate luni, elevii și părinții acestora au fost rugați să-și păstreze calmul.
Poliția încearcă acum să stabilească circumstanțele producerii incidentului și motivele acțiunilor adolescentului.
Fluxul de știri
0