Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Colin Powell a murit la 84 de ani: Cauza este surprinzătoare

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaColin Powell
Colin Powell - Sputnik Moldova, 1920, 18.10.2021
Abonare
Fostul secretar de stat american Colin Powell a murit la 84 de ani din cauza complicațiilor Covid deși fusese vaccinat complet
BUCUREȘTI, 18 oct – Sputnik, Marius Holdean. Fostul secretar de stat al SUA, generalul de patru stele Colin Powell, a murit la vârsta de 84 de ani, din cauza complicațiilor provocate de Covid-19, a declarat familia sa pe Facebook.
Reputatul republican primise tratament la Centrul Medical Național Walter Reed. El fusese vaccinat complet, potrivit paginii sale de FB.
Colin Powell a fost prima persoană de culoare care a îndeplinit funcția de secretar de stat al SUA.
„Am pierdut un soț remarcabil și iubitor, tată, bunic și un mare american”, au spus membrii familiei sale pe Facebook, adăugând că a fost complet vaccinat împotriva Covid-19, dar această boala, în cele din urmă, i-a luat viața.
Familia sa a mulțumit personalului medical de la Centrul Medical Național Walter Reed „pentru tratamentul lor grijuliu”. Cauza decesului a fost declarată drept „complicații de la Covid-19”.
Fluxul de știri
0