Vremea se schimbă brusc - Iată ce anunță meteorologii

© Pixabay / ValeriaLuÎngheț
Îngheț - Sputnik Moldova, 1920, 16.10.2021
Abonare
Oricât ar părea de straniu, dar fiind că ne aflăm deja în decada a lua a lunii octombrie, meteorologii anunță maxime de până la +22 de grade Celsius. Însă în noaptea de luni și de marți izolat vom avea înghețuri de până la -4 grade Celsius.
Angajații Serviciului Meteorologic de Stat ne anunță că în noaptea de sâmbătă spre duminică valorile termice minime ale aerului vor oscila între +3..+8 grade Celsius. În raioanele de nord acestea vor oscila între +3..+6 grade Celsius, în raioanele de centru +4..+7 grade Celsius, în raioanele de sud +5..+8 grade Celsius, în raioanele de est +3..+6 grade Celsius și în Capitală +5..+7 grade Celsius.
Duminică ziua vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică ridicată. Cerul va fi variabil, fără precipitații esențiale. Vântul va bate din Nord-Vest, de la slab la moderat.
În general, meteorologii promit o zi e duminică frumoasă, cu valori termice generoase pentru a doua jumătate a lui octombrie: +12..+17 de grade Celsius. Mai exact, în raioanele de nord +12..+15 grade Celsius, în raioanele de centru +13..+16 grade Celsius, în raioanele de sud +14..+17 grade Celsius, în raioanele de est +13..+16 grade Celsius ți în Capitală +14..+16 grade Celsius.
Vremea va fi frumoasă și pe parcursul săptămânii viitoare. Vineri maximele vor atinge chiar +22 de grade Celsius. Doar că în noaptea de duminică spre luni, 18 octombrie, izolat sunt posibile înghețuri de până la -3 grade Celsius, iar în noaptea de marți spre miercuri chiar -4 grade Celsius.
Fluxul de știri
0