Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: CSI să apere în mod solidar memoria Marelui Război pentru Apărarea Patriei

© POOL / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 15.10.2021
Abonare
Președintele rus Vladimir Putin a ținut un discurs în cadrul summitului CSI care s-a desfășurat astăzi în format de videoconferință.
CHIȘINĂU, 15 oct - Sputnik. Țările CSI trebuie să acționeze în mod solidar pentru a apăra memoria eroismului popoarelor în timpul Marelui Război pentru Apărarea Patriei, a declarat președintele rus Vladimir Putin la reuniunea Consiliului șefilor de stat al Comunității.
„Pentru noi toți este o prioritate păstrarea memoriei victoriei comune în Marele Război pentru Apărarea Patriei. Suntem recunoscători partenerilor din Comunitate pentru sprijinirea inițiativelor prezentate de Rusia pe platformele internaționale pentru a păstra adevărul istoric și a se opune justificării nazismului în oricare dintre manifestările sale. Sunt convins că este necesar să acționăm în continuare în mod solidar, apărând memoria eroismului popoarelor noastre, a sacrificiilor pe care le-am suferit cu toții și le-am așezat pe altarul victoriei asupra nazismului", a spus Putin.
Fluxul de știri
0